Ремонт на Комфорт, BSI и SAM модули за различни видове автомобили

Всеки модел автомобил за да може да се движи безпроблемно и за да бъде управляван в различни времеви условия е снабден със системи които позволяват  това. Системите са чистачки, фарове, мигачи, централно, вътрешно осветление, климатична система, ел.стъкла и др. Изброените системи биват управлявани от електронен модул, като в различните марки автомобили се различават три вида модули, които са: комфорт модул при VAG групата автомобили, BSI модул при френските автомобили и SAM модул в Mercedes автомобилите.

За повече информация може да се свържете с нас на следните контакти:

Контакти

 Инж. Владислав Викторов
Тел: 0886339978 
e-mail: vlladii@gmail.com 
Skype: vladislav.viktorov
За повече информация относно принципа на работа на системата, видовете марки ABS системи  и най-често срещаните повреди при тях може да прочетете тук.  

Комфорт модул

  • Комфорт модула в автомобила представлява електронен компютър, управляващ някой от екстрите на автомобила: ел. стъкла, централно заключване, вътрешно осветление, странични огледала. Често тези модули се повреждат поради наводняване или повреда да някой от електронните компоненти които ги изграждат. Ние предлагаме качествен ремонт на тези електронни модули. Примерни снимки на комфорт модули които ремонтираме.
  • BSI модул

    BSI модул най- често във френските автомобили, но и в някой други марки автомобили, конфорт модула на автомобила  и бушонното табло са едно цяло. Тези модули също така страдат от наводняване или повреда на някой от електронните компоненти които ги изграждат. Както при комфорт модулите така и тук ние предлагаме качествен ремонт на тези модули. Примерни снимки на BSI модули които ремонтираме.
     
  • SAM модул

    SAM - Signal Acquisition Module - е устройство използвано в автомобилите на Мерцедес за получаване и обработване на информация от датчици, контролери и превключватели, като по този начин се управляват различните уреди. Например, за да бъдат включени фаровете SAM модулът обработва сигнала от ключа за включване и пуска фаровете. Същото е и при чистачки, ел. огледала, управление на перките на радиатора и др. Самият модул представлява бушонно табло с прилежаща електроника. Различават се два вида SAM модули, преден и заден SAM модули. Примерни снимки на SAM модули които ремонтираме.
Често задавани въпроси

Как да разбера дали проблема е от Комфорт, BSI или SAM модула?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

Всеки модел автомобил за да може да се движи безпроблемно и за да бъде управляван в различни времеви условия е снабден със системи които позволяват  това. Системите са чистачки, фарове, мигачи, централно, вътрешно осветление, климатична система, ел.стъкла и др. Изброените системи биват управлявани от електронен модул, като в различните марки автомобили се различават три вида модули, които са: комфорт модул при VAG групата автомобили, BSI модул при френските автомобили и SAM модул в Mercedes автомобилите. При повреда на модулите отказват различните видове екстри на автомобилите с който са снабдени.

Каква грешка дава когато е повреден модула?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

Грешките при диагностика са липса на комуникация с модула или повреда на отделна екстра която управлява съответния модул.  

Колко време отнема и колко струва ремонта на Комфорт, BSI или SAM модула?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

Времетраенето на ремонта от момента на получаване на модула е до 72 часа. Цената се определя в зависимост от повредата. 

Къде е сервиза? Работите ли с куриерска фирма?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

 В София, Студенски Град. За другите населени места работим с куриерска фирма Еконт.  

Колко време е гаранцията на ремонтирания модул?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

Гаранцията за извършеният ремонт е 6 месеца.

Защо да се доверим на Аvto-Еlektronchik.BG за нашия ремонт?

Avto-Elektronchik.BG ☎ 0886 339 978

Ние сме млад и амбициозен екип занимаващ се с авто електро ремонти на всякаква автомобилна електроника. Опитът ни се основава в над 10 годишна практика изградена във всекидневна дейност свързана с ремонта на автоелектроника, също така и отстраняване на авто електрически проблеми в автомобилите.

След дългогодишния опит и натрупаните знания свързани с автомобилнатата електроника ние решихме да създадем наш собствен сайт www.avto-elektronchik.bg посредством който всеки клиент нуждаещ се от нащата компетентност и помощ да може да се свърже с нас. В сайте е предотставена информация за всеки авто електро модул, който може да бъде отремонтиран от нас.